Waarom kies je voor het EPC TEAM?

Waarom kies je voor het EPC tEAM?

Heel simpel: je krijgt een persoonlijke, directe aanpak. Dit wil zeggen dat wij je begeleiden zodat je een zo laag mogelijk eindresultaat verkrijgt (hoe lager hoe beter als het om EPC’s gaat). Dit heeft als direct gevolg dat u de kleine kost van een EPC dubbel en dik terugverdient in de vorm van een makkelijk te verantwoorden verhuurprijs of verkoopprijs.
Wist u dat volgens een recent onderzoek (2019) van de KU Leuven (door Sven Daems) een woning met een gunstig EPC merkelijk hoger verkocht wordt dan dezelfde woning met een ongunstige uitkomst?

Citaat:

“De resultaten tonen aan dat de EPC score een substantiële impact heeft op de verkoopprijs van woningen. Woonhuizen die verkocht worden met een EPC score die 100 punten lager ligt, worden gemiddeld verkocht aan een prijs die 2,3% hoger ligt dan vergelijkbare woningen. Bij appartementen bedraagt het prijseffect 1,8%. Een opsplitsing in categorieën toont aan dat het effect van de EPC score niet-lineair is. Woonhuizen met een EPC score tussen 100 en 199 zijn gemiddeld 10,9% meer waard dan woningen met een EPC score tussen 400 en 499.”


Het volledige onderzoek van Sven Daems vind je hier.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan
  Het EPC TEAM

  Wij staan voor u klaar

  Contact

  Energiedeskundige: Geert Van Leuven
  Tel: 0473 93 68 27
  Mail: info@epcteam.be